De Oester

Als we de oester onder de loep nemen is dit weekdier een heel bijzonder beest. Van een zandkorel kan deze oester een schiterende parel produceren, waarvan de mooiste sieraden worden gemaakt. Eenmaal in het bezit van een parel willen we deze natuurlijk beschermen, eigenlijk net als de oester die zich door zijn schelpen te sluiten een onneembare burcht vormt. De parel is hierdoor gewaarborcht van zijn veiligheid tegen de meest denkbare omstandigheden. Ook heeft de oester nog een beschermende eigenschap die in het dierenrijk van belang is: "het uiterlijk" een vies grauw en onogelijk iets wat niet de verwachting schept een prooi te zijn.

Oyster Cases zijn als oesters en beschermen uw waardevolle bezittingen, alleen hebben wij wel de nodige aandacht aan het "uiterlijk" besteed, want de mens heeft nou eenmaal de behoefte aan niet alleen deugdelijkheid en kwaliteit, maar ook het visuele aspect telt voor ons zeker mee.

Vanuit dit oogpunt produceert Oyster Cases de door u op maat bestelde rack's en flightcases. Al de overige producten worden natuurlijk geselecteerd op kwaliteit en betrouwbaarheid.